95
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 750 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- κέτσαπ 1 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ξύδι 1 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- μαρούλι 6 φύλλα
- μπέϊκον 12 φέτ
- παρμεζάνα 150 γρ
- ψωμάκια για burgers 6 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- μαύρη ζάχαρη 1.33 φλ
- χυμός ανανά 1 φλ
- σος τεριγιάκι 0.5 φλ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- κρεμμύδια 3 κσ
- bourbon 0.5 φλ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 0.33 φλ
Ζουμερά, σπιτικά μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κιμά, λαχταριστές σος, ξεροψημένο μπέικον, φρέσκα λαχανικά και αφράτο ψωμάκι, συνθέτουν ένα νόστιμο, απόλυτα κολασμένο burger! Ένοχο, απολαυστικό, απλά υ π έ ρ ο χ ο! Αφού αποφασίσετε να την κάνετε την αμαρτία, τουλάχιστον κάντε τη σωστά! Με ένα θεσπέσιο, αμαρτωλό burger!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr