54
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κουβερτούρα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 180 γρ
Υλικά Μπισκότα 100 γρ. άχνη ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 1 αυγό 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, κοσκινισμένο Γέμιση 200 γρ. κουβερτούρα με περίπου 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 180 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr