45
Υλικά
- κουβερτούρα 200 γρ
- κακάο 50 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- βανιλίνη 2 τμχ
Υλικά 200 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, χονδροκομμένη 50 γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 50 γρ. ζάχαρη άχνη 400 γρ. γάλα ζαχαρούχο 200 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε μικρούς κύβους 150 γρ. φουντουκόψιχα, καβουρδισμένη σε αντικολλητικό τηγάνι για περίπου 2 λεπτά, χωρίς άλλη λιπαρή ουσία τα σποράκια από 1 λοβό βανίλιας ή 2 κάψουλες βανιλίνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr