101
Υλικά
- βούτυρο 360 γρ
- καστανή ζάχαρη 240 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 2 τμχ
- φαρίνα 600 γρ
- μήλα 7 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 2 κγ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- σταφίδες μαύρες 125 γρ
Συνταγή με αρκετή προετοιμασία που απαιτεί περί τη μία ώρα στη παρασκευή και άλλη 1:10′-1:20′ στο φούρνο, αλλά γίνεται σχετικά εύκολα ακολουθώντας επακριβώς τα στάδια που περιγράφονται πιο κάτω. Χαρακτηριστικό της είναι ότι πρέπει να περάσουν 2-3 ώρες για να κοπεί αφού βγεί απ’ το φούρνο, γιατί εύκολα καταρρέει η ζύμη και η γέμιση, όταν είναι ζεστή.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr