26
υλικά1 κούπα χλιαρό νερό1 κύβο μαγιά φρέσκια ή ένα φακελάκικέτσαπ ομοσπονδίαςαλάτιπιπέρισκόρδο σε σκόνηβασιλικό ή ρίγανησουσάμιλίγο λάδιΒιτάμαλεύρι όσο πάρει να γίνει μαλακια ζύμη12 φέτες κασέρι12 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα3-4 φρέσκα μανιτάρια2-3 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες1-2 πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες2 ντομάτες σε φέτες1 φέτα τυρίελιές σε ροδέλεςκαυτερόεκτέλεσηανακατεύουμε το νερό με τη μαγιά, αλάτι, πιπέρι, λίγο σκόρδο και το βασιλικό ή τη ρίγανη και το ελαιόλαδοτέλος προσθέτουμε το αλεύρι όσο πάρει, μεχρινα γίνει μια μαλακιά ζύμητο αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκοεντομε
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com