by admin

Σπιτική σάλτσα πέστο (pesto) με φρέσκο ή ξερό βασιλικό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η σάλτσα πέστο (pesto) γίνεται κατά κανόνα με φρέσκο βασιλικό ενώ κατά πολλούς θεωρείται ύβρης η χρήση του αποξηραμένου. Παρ' όλα αυτά, επειδή καμιά φορά βρισκόμαστε απροετοίμαστοι και καλούμαστε να δώσουμε «μαγειρικές» λύσεις ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας κι αυτήν την δυνατότητα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: pesto

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr