75
Υλικά
- αμύγδαλα 2 φλ
- maple syrup 2 κσ
Τούτη η ανάρτηση εκτός από το να παρουσιάσει την απλούστατη συνταγή για σπιτικό αμυγδαλόγαλα στόχο έχει να γνωστοποιήσει τα σημαντικότατα οφέλη του γάλακτος αυτού τα οποία συνοψίζονται στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, στην περιεκτικότητα βιταμινών και μετάλλων, στα χαμηλά λιπαρά και τις λιγοστές θερμίδες δίχως ζωικές πρωτεΐνες κι άλλα παράγωγα όπως χοληστερόλη και λακτόζη. Καθώς στο περιβάλλον μου είμαστε αρκετοί αυτού που έχουμε δυσανεξία στην λακτόζη αλλά κι άλλοι που απλώς αποφεύγουν το αγελαδινό γάλα λόγω των διαφόρων βλαβερών ουσιών που περιέχει...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr