by admin

Σπιτικό ψωμί με μαλακό, σκληρό και καλαμποκίσιο αλεύρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στους μεγαλύτερους, η γεύση του θα θυμίσει πολύ τη μπομπότα. Όμως, παρ᾿ όλο που έχει μέσα και καλαμποκάλευρο, αν κάνουμε τη ζύμη πολύ μαλακή, γίνεται απίστευτα αφράτο. Και όπως πάντα, το χειροποίητο είναι πολύ πιο νόστιμο και τραγανό. Σπιτικό ψωμί με μαλακό, σκληρό και καλαμποκίσιο αλεύρι...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: καλαμποκόψωμο, ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com