130
Άλλο ένα φαγητάκι που ήθελα να φτιάξω και ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ. Αγαπημένο ορεκτικό, ελαφρύ και λάιτ θα έλεγα, αν δεν τηγανιστεί. Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο. Δοκιμάστε το!
Οι ρίζες του φαγητού λέγεται ότι ανήκουν στην Κίνα, όμως συναντάται στην Ιαπωνία και Βιετνάμ με μικρές διαφοροποιήσεις. Λέγεται ότι φτιαχνόταν την άνοιξη με τα πρώτα λαχανικά της εποχής για να γιορτάσουν την ανοιξιάτικη παραγωγή.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com