108
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.75 φλ
- χυμός μανταρινιού 0.75 φλ
- κονιάκ 3 κσ
- μελάσα 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- καστανή ζάχαρη 1 φλ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κσ
- σταφίδες μαύρες 0.5 φλ
- σταφίδες 0.5 φλ
- φιστίκι Αιγίνης 1 φλ
Υλικα - ½ φλ.τσ. ελαιόλαδο - ¾ φλ.τσ. χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι - ¼ φλ.τσ. νερό - 3 κ.σ. κονιάκ - 1 κ.σ. μελάσα - 2 φλ.τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 1 φλ. καστανή ζάχαρη - 1 κ.γ. κανέλα - ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο - ½ κ.γ. γαρύφαλλο - 1 κ.σ. σόδα μαγειρική - ½ φλ.τσ. σταφίδες μαύρες ή ξανθές - 1 φλ.τσ. φυστίκια Αιγίνης αλεσμένα σε σκόνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr