110
Υλικά
- νερό 1 κούπα/ες
- γάλα εβαπορέ 3 κσ
- μαγιά 40 γρ
- μέλι 1 κσ
- ζάχαρη 3 κσ
- αλεύρι για τσουρέκια 3.5 κούπα/ες
- μαργαρίνη 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- κανέλα 1 τσιμπ
- κρόκοι 1 τμχ
Είναι απλά υπέροχα, δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε!!! Λίγα μυστικά ακόμα Αν δείτε οτι παίρνουν πολύ χρώμα μπορείτε να τα σκεπάσετε με ενα κομμάτι λαδόκολα. Τα σταφιδόψωμα μόλις πατώσουν καλά ειναι ετοιμα. Διατηρούνται οταν κρυώσουν μέσα σε σακούλες τροφίμων αεροστεγές. Τη συνταγή την δοκίμασα χωρίς να βάλω κανέλα αλλα αν σε κάποιον αρέσουν τα μυρωδικά μπορεί να βάλει. Αν θέλετε να κάνετε τη συνταγή νηστήσιμη μπορείτε να αντικαταστήσετε το γάλα με φυτική κρέμα γάλακτος ή φυτικό γάλα, και με μαργαρίνη, και για επικάλυψη αντί για κρόκο αλείψτε με λίγο κρέμα ή γάλα φυτικά αραιωμένα με λίγο νερό....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com