65
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- σταφίδες 350 γρ
- αραβοσιτέλαιο 0.5 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- αλάτι 0.5 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- κονιάκ 3 κσ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. αλεύρι 1 μπαίκιν πάουντερ 350 γρ. σταφίδα ξανθιά 1/2 ποτήρι νερού αραβοσιτέλαιο 1 ποτήρι νερού ζάχαρη 1/2 κ. γλ. αλάτι 2 βανίλιες 1 κ. γλ. ξύσμα πορτοκαλιού 3 κ. σούπας κονιάκ (προαιρετικό) 1 γάλα εβαπορέ λίγο νερό Φούρνος προθερμασμένος στους 160οC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr