by admin

Σταμνάτο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Μοσχάρι σπάλα 1 1/2 (χωρίς κόκκαλο) Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες Κρασί 1 ποτήρι (λευκό ή ροζέ) Τυρί γκούντα 200 γρ Κεφαλογραβιέρα 200 γρ ( ή κεφαλοτύρι) Κασέρι 200 γρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefoulis.gr