235
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ροζέ κρασί 1 ποτ
- γκούντα 200 γρ
- κεφαλογραβιέρα 200 γρ
- κεφαλοτύρι 200 γρ
- κασέρι 200 γρ
- σκληρό τυρί -
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι κόκκοι
- ντομάτα 1 κουτί
- ντοματοπολτός 1 κσ
- πατάτες 2 κιλ
- λάδι 1 ποτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά Μοσχάρι σπάλα 1 1/2 (χωρίς κόκκαλο) Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες Κρασί 1 ποτήρι (λευκό ή ροζέ) Τυρί γκούντα 200 γρ Κεφαλογραβιέρα 200 γρ ( ή κεφαλοτύρι) Κασέρι 200 γρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr