by admin

Στόλλεν. The full version

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η Νέλλη μου είπε ότι κανονικά, το στόλλεν το φτιάχνουν 4 εβδομάδες νωρίτερα για να τραβήξει το βούτυρο καλα. Μη φοβάστε! Δεν παθαίνει τίποτα! Παρόλα αυτά, αυτή το έφτιαχνε την τελευταία βδομάδα, αλλιώς το στόλλεν της δεν κατάφερνε να επιζήσει μέχρι τα Χριστούγεννα!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: στόλεν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com