by admin

Στον κρεοπώλη.

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κάθε φορά που στέκομαι στην ουρά για να αγοράσω κρέας και πιο συγκεκριμένα μοσχαράκι δεν είμαι σιγουρη για το αν επιλεγω το σωστό κομμάτι. Εψαξα λοιπον και βρήκα ενα αρθρο που εξηγεί τα ποιό μέρος του ζώου είναι κατάλληλο για το φαγητό που θέλετε να κάνετε. Σας το παραθέτω παρακάτω....'Ξεκινώντας από το κεφάλι και προχωρώντας προς το κυρίως σώμα του ζώου, βρίσκονται τα κομμάτια που θα ακούσετε ως σβέρκο ή ελιά και ο λαιμός. Ο σβέρκος είναι κατάλληλος για όλα τα μαγειρέματα, εκτός από σχάρα, αλλά και για κιμά. Τα κομμάτια της ελιάς που βρίσκονται κοντά στο κόκαλο είναι μαλακά,
Διάβασε τη συνταγή στο mommy-yammy.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mommy-yammy.blogspot.com