76
Χτυπάμε το τυρί κρέμα με 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη και τη βανίλια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα φρούτα, το κορνφλάουρ, το χυμό και άλλο 1/3 άχνη ζάχαρη. Σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας. Απλώνουμε το μίγμα του τυριού στη μέση αφήνοντας τις άκρες του φύλλου κενές. Από πάνω ρίχνουμε το μίγμα των φρούτων. Ανακατεύουμε το υπόλοιπο 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη με 1 κουταλιά νερό και ρίχνουμε επάνω από το φύλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com