69
Υλικά
- ζαμπόν 8 φέτ
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- φέτα 400 γρ
- φουντούκι 200 γρ
- ελαιόλαδο -
- ρίγανη -
- πετιμέζι 300 γρ
- ξύδι 30 γρ
- μουστάρδα 150 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) 8 φέτες ζαμπόν μπούτι Fouantré Ifantis 8 φύλλα κρούστας 400 γρ. φέτα 200 γρ. φουντούκι Ελαιόλαδο Άλτις Ρίγανη 300 γρ. πετιμέζι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr