199
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- σησαμέλαιο 2 κσ
- ηλιέλαιο 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- sweet chilli sauce 400 γρ
- κέτσαπ 2 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- λάϊμ 1 τμχ
Αυτή τη φορά μαγείρεψα κοτόπουλο μέσα στην αγαπημένη μου sweet chilli sauce, την οποία σχεδόν πάντα την προσθέτω στα κινέζικα πιάτα μου. Είναι μια σάλτσα γλυκιά μα και λίγο καυτερούτσικη. Όσο για το κοτόπουλο, αυτό πανάρεται μέσα σε έναν ιδιαίτερο χυλό με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε « λουκουμαδάκια» με κοτόπουλο τυλιγμένα στην γλυκοκαυτερούτσικη σαλτσούλα. Η συνταγή είναι πανεύκολη ….. και το εννοώ!!!! Πάμε να σας το αποδείξω!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com