61
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 100 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- μαύρη ζάχαρη 50 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 140 γρ
- φαρίνα 220 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ξερά δαμάσκηνα 250 γρ
- καρύδια 80 γρ
"Sweet November" βαπτίστηκε αυτό το κέικ με τη μισόυγρη υφή του σαν τα νοτισμένα από τη βροχή χώματα του Νοέμβρη. Ένα κέικ με σκούρο, γήινο και μουντό χρώμα που ξέρει να κρύβει την υπέροχη, φρουτένια και γήινη γεύση του! Με τον ερχομό του Νοέμβρη... τα Χριστούγεννα κάνουν εκεί στο βάθος την εμφάνισή τους. Μαζί τους κι οι μυρωδιές τους... κανέλα και γαρίφαλο, οι γεύσεις τους... δ αμάσκηνα, καρύδια, πορτοκάλι που όλα μαζί χορεύουν στο χορό ενός κέικ με θεϊκή γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com