104
Υλικά
- συκωταριά 1 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- λευκό κρασί 1 φλ
- λάϊμ 1.5 τμχ
Συκωταριά αρνίσια με κρασί στο τηγάνι, είναι ένα φαγητό που είναι και αγαπητό και το φτιάχνουν όλοι όσοι αγαπούν τους καλούς μεζέδες. Η διαφορά η δική μας είναι στον κατάλληλο συνδυασμό των φρέσκων μυρωδικών που έχουμε στις γλάστρες μας και του λάιμ (αντί για λεμόνι). Το λάιμ, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είναι αυτό που κάνει όλη τη διαφορά και δίνει ένα εξαιρετικό άρωμα στην τηγανιά μας. Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε τηγανιά με συκωταριά, αντικαταστήστε το λεμόνι με λάιμ. Θα μας θυμηθείτε!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com