116
Υλικά
- συκώτι 3 φέτ
- πιπεριές πράσινες 3 τμχ
- κόκκινο πιπέρι 2 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 1 -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το συκώτι με τον γνωστό πλούσιο και κάπως κρεμώδη χαρακτήρα του δένει –ως γνωστόν- ωραιότατα με την γλύκα του πορτοκαλιού αλλά η αντίθεση με την σχεδόν υπόπικρη ένταση της τραγανής πράσινης πιπεριάς είναι αυτή που προσδίδει στο σύνολο άποψη και έναν τόνο αιχμής στη συνταγή. Το κόκκινο πιπέρι επιπλέον, που δεν καίει, προσθέτει ένα ακόμη πόντο στην υφή, αφού έχει πρώτα ενισχύσει με το άρωμά του την μαρινάδα. Αν το συκώτι ανήκει στην κατηγορία των αγαπημένων σας (και όχι στα φαγητά ‘μη, τζιζ, α-πα-πα’), προτείνω να την δοκιμάσετε....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com