92
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- καρύδια 0.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- αλεύρι 2 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.67 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- καρύδια -
Ένα πιάτο όχι για πολλούς είναι το σημερινό κι αυτό όχι γιατί είναι ένα φαγητό δύσκολο, ακριβό ή με σπάνια υλικά. Η δυσκολία του είναι στο εάν τρώμε ή όχι το συκώτι... Η γεύση του χαρακτηριστική, αρέσει σε λίγους! Ο τρόπος όμως που είναι μαγειρεμένο "παίζει" το δικό του ρόλο. Ριγανάτο, τηγανιτό, ψητό ή τυλιγμένο σε μπόλια το συκώτι δεν παύει να είναι ένα παραδοσιακά ελληνικό πιάτο μια και είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα εδέσματα του Πάσχα....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com