140
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 4 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- λευκό κρασί 500 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 2 σφην
- μέλι 5 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- φασκόμηλο 6 φύλλα
- πιπέρι -
- αλάτι -
4 κομμάτια συκώτι 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 500 γρ. λευκό κρασί 2 σφην. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Kalamata Papadimitriou 4-5 κ.σ. μέλι ανθέων Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από 1 λεμόνι 5-6 φύλλα φασκόμηλου Aλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr