185
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 1 κιλ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- εστραγκόν 0.25 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
- λευκό κρασί 2 φλ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
1 κιλό συκώτι μόσχου 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές πράσινες 1 καρότο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 σκελ. σκόρδο 2 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro 5-6 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό ¼ κ.γ. εστραγκόν ξερό ¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν 2 φλ. λευκό κρασί 1 κλων. δενδρολίβανο 1 κλων. θυμάρι Αλάτι- πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr