333
Υλικά
- βούτυρο 60 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σέρι 50 ml
- σχοινόπρασο 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ψωμί 6 φέτ
- συκώτι πεσκανδρίτσας 1 τμχ
Πολύ εύκολη και γρήγορη σούπερ γκουρμέ συνταγή .Όλο το θέμα είναι να βρείτε το συκώτι της πεσκανδρίτσας από τον ψαρά σας. Το αποτέλεσμα όπως λένε όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει ankimo είναι σα να τρως φουαγκρά της θάλασσας. Γεύση πλούσια και κρεμώδης αλλά ταυτόχρονα ελαφριά και ντελικάτη, με αίσθηση κάτι ανάμεσα σε μετάξι και βελούδο.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr