119
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 4 φέτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κσ
- καλαμποκάλευρο 4 κσ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 6 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το τηγανητό συκώτι είναι φαγητό της ώρας, που απαιτεί επιμέλεια στο τηγάνισμα για να μην παραψηθεί και μετά σκληρύνει, ενώ ιδανικά θα πρέπει να είναι ροζέ εσωτερικά για να είναι τρυφερό και νόστιμο. Για το τηγάνισμα χρησιμοποίησα εκτός από το κοινό αλεύρι κι αλεύρι από καλαμπόκι που έμαθα (και το επιβεβαίωσα!) ότι δίνει πιο τραγανή κρούστα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr