109
Υλικά
- συναγρίδα 1 κιλ
- πατάτες 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 8 τμχ
- ντοματίνια 15 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κφτ κσ
- ροζέ κρασί 1 ποτ κρασ
- πιπέρι 0.75 κγ
- θυμάρι 3 κλων
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- λεμόνι -
Ένα από τα ωραιότερα και νοστιμότερα ψάρια των ελληνικών θαλασσών είναι η συναγρίδα. Αυτή την φορά επέλεξα να την ψήσω στον φούρνο με την συνοδεία αρκετών νόστιμων χρωματιστών λαχανικών και με το άρωμα ενός καλού ροζέ κρασιού. Το φρέσκο θυμάρι και η δάφνη αποδείχθηκαν τα καλύτερα καρυκεύματα για το ψάρι μας!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com