381
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ζάχαρη 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- βανίλια 3 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ζάχαρη 3 φλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
ΥΛΙΚΑ : 1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ (ή 4 κουταλιές του γλυκού ) 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 3 βανίλιες 4 αυγά ξύσμα από ένα πορτοκάλι μερικές σταγόνες από χυμό πορτοκαλί Για το σιρόπι: 3 ½ φλιτζάνια του τσαγιού νερό 2 ½ - 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη φλούδα από λεμόνι χυμό από μισό λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapothngiagia.blogspot.gr