86
Υλικά
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- λευκό ξύδι 2 κγ
- αμύγδαλα 1 κσ
Η σπιτική μαρέγκα μου είναι απόλυτα οικεία ιδέα, από τα παιδικά μου χρόνια και ομολογώ ότι ποτέ δε μου πέρασε απ’ το μυαλό να αγοράσω έτοιμη απ’ έξω. Με τα σύγχρονα μίξερ και τα πολυμηχανήματα που έχουμε όλοι σπίτια μας, συν τα μικρά μυστικά που θα σημειώσω πιο κάτω, η παρασκευή σπιτικής μαρέγκας είναι πανεύκολη υπόθεση και δεν σηκώνει δικαιολογία. Έχει δε, μόνο πλεονεκτήματα!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr