74
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ελαιόλαδο 1 ποτ
- ρετσίνα 1 ποτ
- αλάτι 0.5 κγ
- τυρί φέτα 150 γρ
- gorgonzola 100 γρ
- γκούντα 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 1 κσ
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φακελάκι baking powder 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι ρετσίνα 1/2 κ.γ αλάτι 150 γρ φέτα 100 γρ gorgonzola 50 γρ gouda 1 αυγό 2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένο άνηθο λίγο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr