143
Υλικά
- φύλλο κρούστας 5 φύλλα
- ρεγκάτο 30 γρ
- κεφαλοτύρι 30 γρ
- γραβιέρα Νάξου 50 γρ
- φέτα 100 γρ
- ελαιόλαδο -
Αυτά τα μικρά μπουρεκάκια, γεμάτα τυρί φέτα τότε, γεμάτα με μια ποικιλία τεσσάρων τυριών τώρα, με υπέρλεπτα φύλλα κρούστας για γλυκά και όχι για πίτες, έμπαιναν στο αγνό ελαιόλαδο και γίνονταν χρυσοκάστανα και τόσο μα τόσο νόστιμα! Πάμε να δούμε πώς γίνονται με μια πιο σύγχρονη εκδοχή στη γέμισή τους;;;
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com