72
Υλικά
- μαύρο πιπέρι 60 γρ
- θυμάρι 20 γρ
- ρίγανη 20 γρ
- δεντρολίβανο 20 γρ
- μαντζουράνα 20 γρ
- λεβάντα 20 γρ
- μαύρη ζάχαρη 240 γρ
- πάπρικα γλυκιά 100 γρ
- χοντρό αλάτι 350 γρ
- σκόρδο 100 γρ
- τσίλι 30 γρ
O φοβερός μας δάσκαλος, Νίκος Ντάνος, Grill Master extraordinaire, μας έμαθε τα βασικά του καλού ψησίματος για να μην κάνουμε τα κλασικά λάθη και να έχουμε πάντοτε ένα τέλειο αποτέλεσμα, ότι και να φτιάχνουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu