42
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- καρύδια 200 γρ
- φαρίνα 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αυγά 5 τμχ
- κουβερτούρα 200 γρ
- βούτυρο 100 γρ
Ταξίδεψα στη γεύση του, στην καρυδένια βάση του και βυθίστηκα στην πραγματικά βελούδινη και πλούσια σοκολατένια κρέμα! Είμαι σίγουρη ότι όποιος το φτιάξει μια φορά θα το φτιάχνει για πάντα. Όχι μονάχα γιατί διατηρείται μέρες και βολεύει να το έχεις έτοιμο από πριν αλλά και γιατί η γεύση του είναι πολλά πράγματα μαζί, κλεισμένα όλα σε ένα!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com