132
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 200 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- βούτυρο αγελάδος 30 γρ
- ελαιόλαδο 20 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- αλάτι 10 γρ
- ζάχαρη 15 γρ
- μαγιά ξερή 2 φακ
Η μοσχοβολιά του με χτύπησε κατ' ευθείαν στην καρδιά! Ο τρίχρωμος συνδυασμός αλεύρων και το βούτυρο (ή την μαργαρίνη για όσους νηστεύουν) του χάρισαν την ιδιαίτερη γεύση του και την αφράτη υφή του. Το σουσάμι και ο παπαρουνόσπορος το απογείωσαν. Έγινε μοναδικά ιδανικό για σάντουιτς και όχι μόνον μια και μπορεί, άνετα, να είναι επίσημος προσκεκλημένος σε κάθε τραπέζι αλλά και στον δίσκο για ένα ελαφρύ βραδινό μπροστά στην τηλεόραση.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com