134
Υλικά
- κιμάς χοιρινός 0.5 κιλ
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- ψωμί του τόστ 8 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κέτσαπ 4 κσ
- μουστάρδα 3 κσ
- μπαχαρικά 1 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- λάδι 3 κσ
- ξύδι 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
1/2 κιλό χοιρινό κιμά
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
8 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα, μουσκεμένες και καλά στραγγυγμένες
1 κρεμμύδι τριμμένο
4 κ.σ. κέτσαπ
3 κ.σ. μουστάρδα απαλή
1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ γλ. πιπέρι
Λίγο μαιντανό
2-3 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. ξύδι
1 αυγό
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
8 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα, μουσκεμένες και καλά στραγγυγμένες
1 κρεμμύδι τριμμένο
4 κ.σ. κέτσαπ
3 κ.σ. μουστάρδα απαλή
1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ γλ. πιπέρι
Λίγο μαιντανό
2-3 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. ξύδι
1 αυγό
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr