234
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ
- κιμάς χοιρινός 200 γρ
- ψωμί του τόστ 120 γρ
- κρεμμύδια 120 γρ
- δυόσμος 3 κσ
- μαϊντανός 35 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι 1.5 κγ
Ποιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι;Από την έρευνα και τις δοκιμές που κάναμε μεταξύ μας, το επιτελείο του Cucina Caruso, κρατήσαμε τη βασική συνταγή που ήθελε μικροενισχύσεις στα αρωματικά στοιχεία (δυόσμος και μαϊντανός) και την καινοτομική χρήση μαρέγκας που έφτιαξε την εσωτερική υφή, τόσο αέρινη όσο τη θέλαμε...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr