291
Υλικά
- αλεύρι για τσουρέκια 1 κιλ
- μαγιά νωπή 90 γρ
- μαγιά ξερή 27 γρ
- ζάχαρη 280 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μαχλέπι 1 κσ
- κάρδαμο 1 κγ
- γάλα 0.5 κούπα/ες
- αυγά 5 τμχ
- βούτυρο 250 γρ
Η συνταγή, όπως παρουσιάστηκε στις 26 Μαρτίου 2007, στην τηλεοπτική εκπομπή της κυρίας Αλεξιάδου. το τσουρέκι μεταφέρει αξίες Είναι κάποιες συνταγές που σημαίνουν πολλά περισσότερα από τη γεύση τους μόνο. Τα τσουρέκια είναι στη καλύτερη τους στιγμή όταν βγουν από το φούρνο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr