75
Υλικά
- μαγιά νωπή 75 γρ
- γάλα 1 λτ
- φρέσκο βούτυρο 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 800 γρ
- αυγά 10 τμχ
- αλεύρι για τσουρέκια 2800 γρ
- κακουλέ 3 φακ
- μαχλέπι 1 φακ
- μαστίχα Χίου 4 κόκκοι
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 0.5 φλ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Δεύτερη συνταγή για τσουρέκια πολύ επιτυχημένη Αφράτα με ίνες, κρατάνε την υγρασία τους για μέρες και δεν τρίβονται. Θα τα έλεγα τσουρέκια για τους εργαζομένους για τι θέλει πολύ ώρα φούσκωμα , Αλλά έχουν πολύ απλή και γρήγορη εκτέλεση. Εγώ ενθουσιαστικά το ίδιο θα κάνετε και εσείς!!!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com