32
Υλικά¾ αλεύρι1 ποτήρι του κρασιού λάδι1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι1 κ.γλ. αλάτιΝερό χλιαρό, περίπου 2 φλυτζάνιαΣε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, ανοίγουμε λακουβίτσα στη μέση και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Το νερό το ρίχνουμε σταδιακά μέχρι η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα της λεκάνης και να είναι εύπλαστη. Αν δούμε ότι είναι εντάξει σταματάμε να προσθέτουμε ή ανάλογα συμπληρώνουμε.Για τη γέμ
Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.com