54
Υλικά
- ελαιόλαδο 125 ml
- καλαμποκέλαιο 250 ml
- χυμός πορτοκαλιού 200 ml
- χυμός μανταρινιού 110 ml
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- μαγειρική σόδα 7 γρ
- κανέλα 2 κγ
- μανταρίνι 2 τμχ
- αλεύρι 850 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- μανταρίνι 3 τμχ
- κανέλα 3 ξύλο/α
- μέλι 100 ml
Υλικά για 2 κιλά, περίπου 50 κομμάτια
125 ml ελαιόλαδο
250 ml καλαμποκέλαιο
200 ml χυμό πορτοκάλι
110 ml χυμό μανταρίνι
40 γραμμ. ζάχαρη άχνη
7 γραμμ. σόδα σε σκόνη
2 κ.κ. κανέλλα
ξύσμα από 2 μανταρίνια
850 γραμμ. αλεύρι
μέλι για το γαρνίρισμα
καρύδια, χονδροκομμένα
125 ml ελαιόλαδο
250 ml καλαμποκέλαιο
200 ml χυμό πορτοκάλι
110 ml χυμό μανταρίνι
40 γραμμ. ζάχαρη άχνη
7 γραμμ. σόδα σε σκόνη
2 κ.κ. κανέλλα
ξύσμα από 2 μανταρίνια
850 γραμμ. αλεύρι
μέλι για το γαρνίρισμα
καρύδια, χονδροκομμένα
Για το σιρόπι:
350 ml νερό
500 γραμμ. ζάχαρη
3 μανταρίνια πλυμένα και κομμένα οριζόντια στη μέση
2-3 ξυλάκια κανέλλα
100 ml μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com