85
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- τσίλι -
- ντομάτα 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- καλαμπόκι 0.5 φλ
- σπανάκι 500 γρ
- λάδι -
- τορτίγιες 5 τμχ
- κίτρινο τυρί 2 φλ
- αβοκάντο 1 τμχ
- ντοματίνια -
- στραγγιστό γιαούρτι -
- chips -
2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο λίγη σκόνη τσίλι προαιρετικά 2 ντομάτες 1 πιπεριά κόκκινη ή κίτρινη αλάτι πιπέρι 1/2 φλ. καλαμπόκι 500 γρ. σπανάκι λίγο λάδι για τη φόρμα 4-5 τορτίγιας (μεξικάνικες πίτες καλαμποκιού ) 2 φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Για το σερβίρισμα Για το σερβίρισμα 1 αβοκάντο ώριμο λίγα ντοματίνια τσιπς τορτίγιας στραγγιστό γιαούρτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr