70
Υλικά
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- σως ψαριού 2 κσ
- λικέρ τσέρι 2 κσ
- ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- χοντρό αλάτι 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- κόλιανδρο 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
Η γεύση αυτής της μαρινάδας είναι υπέροχη, κάνοντας τα κρέατα να γλυκίζουν ελαφρώς, και δίνει μια υπέροχη κρούστα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη μαρινάδα κατά το ψήσιμο, αλείφοντας το κρέας με ένα πινέλο κάθε φορά που το γυρίζετε. Έτσι, θα δημιουργήσετε την κρούστα που αναφέραμε. Τολμήστε λοιπόν να μαρινάρετε τα κρέατά σας με αυτή τη γεύση, και σας εγγυούμαστε πως θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη μαρινάδα ξανά και ξανά! Τόσο εσείς, όσο και οι καλεσμένοι σας θα απολαύσετε μια υπέροχη γεύση και το ψητό σας θα είναι η συζήτηση της ημέρας! Δοκιμάσαμε αυτή τη μαρινάδα με κοτόπουλο και γαλοπούλα παϊδάκια και με χοιρινό και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Ταιριάζει επίσης και με το μοσχαρίσιο κρέας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com