by admin

Ταλιατέλες με άγρια σπαράγγια (αγρέλια), λεμόνι, σκόρδο κι ελαιόλαδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Έτσι προέκυψε αυτό το ελαφρύ, υγιεινό και φρεσκότατο πιάτο με την πικράδα των αγρελιών— παρεμπιπτόντως, η πικρές γεύσεις που έχουν ορισμένα λαχανικά μου αρέσουν πολύ και απορώ γιατί τις αποφεύγουν όλοι όπως ο διάολος το λιβάνι— με το λεμόνι να ζωντανεύει τη γεύση του πιάτου και την παρμεζάνα να χαρίζει ουμάμι γεύση και οξύτητα. Αν λοιπόν μπορέσετε να βρείτε άγρια σπαράγγια, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό το πιάτο, όπως και αυτό που θα μοιραστώ μαζί σας σύντομα.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com