by admin

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΙΝΤΑΛΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρόκειται για μετατροπή ενός από τα πιο καυτερά ινδικά πιάτα (η παρούσα παραλλαγή δεν είναι και τόσο, εκτός αν αυξήσουμε υπέρμετρα τα τσίλι), προερχόμενο από την περιοχή της Βεγγάλης (Bagladesh) και είναι συνδυασμός ινδικής και πορτογαλικής κουζίνας. Στο πρωτότυπο πιάτο χρησιμοποιείται ψαχνό από κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι ή αρνάκι χωρίς λίπος ή πέτσα, κομμένο σε μικρά κομμάτια και ρύζι αντί για ζυμαρικό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr