by gastronomos

Ταλιατέλες με πέστο φέτας και δυόσμου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 500 γρ. ταλιατέλες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας Για το πέστο φέτας 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη με το χέρι 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 60 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή Ανακατεύουμε το πέστο με τα ζυμαρικά και σερβίρουμε....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: πέστο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr