59
Υλικά
- ξινόχοντρος 150 γρ
- μαύρες ελιές 15 τμχ
- μαϊντανός 1 κσ
- δυόσμος 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αβοκάντο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- πιπέρι τσίλι 0.25 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
Ως γνωστόν το ταμπουλέ γίνεται με πλιγούρι.Το οποίο αντιπαθώ.Αντίθετα όλα τα αρώματα του ταμπουλέ τα αγαπώ και μου ταιριάζουν ιδανικά για το καλοκαίρι,όσο ακόμη κρατά.Έτσι, όταν έπεσα πάνω στη συνταγή του olivemgazine για ταμπουλέ με ξινόχοντρο ενθουσιαστηκα... Ίσως τώρα βρήκα τον ιδανικό συνδυασμό σκέφτηκα....Νόστιμο, ελαφρύ, Αρωματικό, όπως ένα ταμπουλέ... Και υπέροχα ελληνικό με τον ξινόχοντρο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com