79
Υλικά
- ταραμάς λευκός 100 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- ηλιέλαιο 0.33 κσ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- ψωμί του τόστ 7 φέτ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
Μετά από αρκετούς πειραματισμούς και δοκιμές κατέληξα πως ηιδανική ταραμοσαλάτα είναι αυτή που δεν είναι πολύ βαριά (καθώς ορισμένες έχουνμόνο λάδι και καθόλου ψωμί), κρεμώδης στην υφή κι ελαφρώς «τσιμπημένη» ή αλλιώςπικάντικη στην γεύση της. Εμπειρικά συμπέρανα ότι, η ταραμοσαλάτα με υφή σαν τηςαλοιφής επιτυγχάνεται αφενός με το πολύ καλό χτύπημα στο blender κι αφετέρου με τη προσθήκη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr