60
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- κεράσια 500 γρ
- μήλα 1 τμχ
- λάϊμ 0.5 τμχ
- σιμιγδάλι 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- βούτυρο 40 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
Τραγανή, ροδοψημένη σφολιάτα που κλείνει μέσα της ζουμερά κεράσια σιροπιαστά. Έντονα βουτυρένια κρούστα σε δικτυωτό πλέγμα επάνω από τα φρούτα, αλειμμένη με αυγό και πασπαλισμένη με καστανή ζάχαρη για ακόμα πιο κριτσανιστή υφή και υπέροχη γεύση. Διαλέξτε σφιχτά, ώριμα κεράσια και φτιάξτε αυτή την τάρτα. Σερβίρεται με μια μπάλα παγωτού βανίλια.Δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es