93
Υλικά
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μπέϊκον 2 φέτ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- μπέϊκον 4 φέτ
- ντοματίνια 6 τμχ
- ανθότυρο 1 φλ
- τυρί φέτα 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 φλ
- βούτυρο 100 γρ
- σπορέλαιο 1 κσ
- ζάχαρη 0.5 κσ
- αλάτι 3 πρέζα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 170 γρ
Ο πολύ καλός μου φίλος Κωσταντίνος Καταλακινος που έχει το ίδιο πάθος με την κουζίνα, μου έστειλε από τη Γαλλία την συνταγή με αυτή τη φανταστική ζύμη. Τη δοκίμασα και τρελάθηκα καταρχήν με τη διαδικασία της ζύμης αλλά και με την αφράτη σαν μπισκοτάκι υφή της. Ξεχάστε ότι ξέρατε για τις ζύμες! Πολύ πιο εύκολη από τις κλασικές τάρτες. Είναι εξαιρετική και με αλμυρή αλλά και με γλυκιά γέμιση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr