66
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 380 γρ
- βούτυρο αγελάδος 80 γρ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- αυγά 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- τυρί κρέμα 2.5 κσ
- κακάο 2.5 κσ
- ζάχαρη 2.5 κσ
- μανταρίνια 8 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κσ
- βανίλια 0.25 κφτ κγ
- βούτυρο αγελάδος 40 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κγ
Τα μανταρίνια είναι στα καλύτερά τους. Μου αρέσουν πολύ γιατί με μια τόση δα μπουκίτσα μπορείς να αλλάξεις τελείως το όποιο αίσθημα γεύσης έχεις εκείνη την στιγμή στο στόμα σου (πικρό, αλμυρό, γλυκό, ουδέτερο...) με μια έκρηξη δροσιάς και αρώματος. Το άρωμα δε, της φλούδας τους ακαταμάχητο. Για ένα λοιπόν γλυκάκι με πολύ φίνα γεύση και εξαίσιο άρωμα τα μανταρίνια είναι ότι πρέπει.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com